Monday, 31 May 2010

Baby Maisara Balqis Arissa - 22 Mei 2010

 
 
 
 

Nama Bayi : Maisara Balqis Arissa
Tarikh Majlis : 22 Mei 2010
Lokasi : Setia Alam, Shah Alam

Tema Pink Purple - RM300




Tema Purple - RM200



Ini pula untuk customer saya di Bukit Damansara. Dapat twins tu yang kena buat buaian sama. Simple je. X banyak hiasannya. Terima kasih Pn. Irda.....Siap dapat goodies bag lagi daripada beliau.






Thursday, 27 May 2010

Pakej Fotografi

PAKEJ FOTOGRAFI
untuk
Majlis Akikah dan Marhaban

Pakej RM400 (Basic)
  • Unlimited Sesi Penggambaran
  • Satu CD Mengandungi gambar tanpa had
Pakej RM750
  • Unlimited Sesi Penggambaran
  • Satu CD Mengandungi gambar tanpa had
  • Sebuah Album Hard Cover 'Sticky'



Sila layari

Wednesday, 26 May 2010

Baby Qistina Ng - 2 Mei 2010






Nama Bayi : Qistina Ng
Tarikh Majlis : 2 Mei 2010
Lokasi, Kapar, Klang

Baby Pn. Siti Rashidah - 1 Mei 2010








Tuesday, 25 May 2010

Tema Biru Putih



Hubungi :-

Nurulhuda
017-5554676


Monday, 24 May 2010

Hamper - Reunion UITM



Ini adalah hamper yang saya buat di atas permintaan cousin saya. Dia berhajat untuk menyumbangkan 5 unit hamper sempena Reunion masa dia belaja di UiTM dulu. Jika anda mencari-cari hamper untuk sebarang majlis, boleh hubungi saya :-

Nurulhuda
017-5554676

Hadiah Tetamu - Bungkusan Gula-gula




Ini adalah contoh hadiah tetamu untuk orang dewasa boleh dan kanak-kanak pun boleh. Untuk maklumat lanjut, hubungi saya :-

Nurulhuda
017-5554676

Tema Purple - RM200



Tema Pink - RM200



Friday, 14 May 2010

Hadiah Tetamu - Majlis Persaraan Guru Besar

 
Kek Lapis Sarawak

Tuala Muka

Ini adalah Goodies Bag yang kami buat untuk majlis Persaraan Guru Besar S. K. Raja Muda, Seksyen 4, Shah Alam, Puan Nor Haida binti Ramly. Kami juga sedia menerima tempahan Goodies Bag untuk Majlis Cukur Jambul, Majlis Hari Jadi, Majlis Persaraan dan sebagainya. Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi :-

Nurulhuda
017-5554676

Wednesday, 12 May 2010

Tema Pink Purple - RM250

Tema Pink Putih - RM250

Tema Pink - RM250

Baby Puan Roziana - 8 Mei 2010




Ini pula customer saya Pn Roziana baru je masjlis berlangsung pada 8 Mei 2010. Berlangsung di rumah beliau di dalam kawasan kuarters Hospital Sungai Buluh. 1st time masuk kawasan kuarters kakitangan hospital. Tapi lupa pula nak tanya nama anak beliau apa. Jadi tak dapat letak nama anak dalam gambar-gambar ni. Tapi tak jadi masalah. Janji ada gambar yang boleh saya kongsikan bersama-sama anda. Jika anda berminat untuk adakan majlis cukur jambul anak dan tidak tahu di mana nak cari buaian berendoi, boleh hubungi saya :-

Nurulhuda
017 - 555 4676

Tuesday, 11 May 2010

Baby Marissa Darina Humaira - 1 Mei 2010


Comel sangat baby ni. Terima kasih kepada Pn Ira kerana menggunakan buaian daripada Seri Pesona untuk Majlis Berendoi Puteri kesayangan beliau. Siap dapat makan kek birthday lagi kat sana.

Sesiapa berminat nak adakan majlis cukur jambul dan berendoi putera dan puteri anda, boleh hubungi :-

Nurulhuda
017 - 5554676

Followers

 

SERI PESONA ENTERPRISE (sa0125613-v) Template by Ipietoon Cute Blog Design

Blogger Templates